Om oss

SydenHus har erfarenhet av försäljning och distribution av bostäder till skandinaver i Spanien sedan 1995. Under denna tid har vi sålt och distribuerat cirka 900 bostäder, främst i området runt Torrevieja. Företagets grundare, Knut Andresen, är fortfarande partner i SydenHus. Vi är mycket stolta över att vara en av få, om inte den enda, att erbjuda ett heltäckande koncept i Spanien. Det är inte bara fastighetsförsäljning som är viktigt för oss, utan vi hjälper också våra kunder med allt de behöver i Spanien. Vi gör detta genom vårt systerföretag, Servicecentret. Detta företag förbereder och genomför skattedeklarationer för hundratals skandinaviska husägare varje år.

Senaste nytt: Vi på SydenHus är engagerade i att hålla jämna steg med marknaden och förnya och förbättra hela tiden. Nu har vi tagit nästa steg. Vi vill vara en totalleverantör inom vårt område. Därför har vi nu ingått samarbete med flera aktörer inom områden som inredning, bostäder och finansiering.

FINANSIERING Vår partner, BANK IN SPAIN, kommer att kunna hjälpa till med att hitta det bästa lånet för dig för att finansiera din bostad på Costa Blanca. Kontakta oss på SydenHus om du vill prata med oss ​​om något av detta. Drömmen om Spanien SydenHus, i samarbete med bland annat Wannabees film och TV, gjorde en serie på 10 avsnitt på 5-10 minuter. Dessa visar hela processen för att köpa bostad i Spanien. Serien följer ett par från Sandefjord, från att de sitter online och surfar hemma, tills de flyttar in i sitt nybyggda hus. Hela processen tar ungefär ett år.

SydenHus Torrevieja

Kontaktformulär

Samarbetspartner

Bank in Spain

Trond G Michelsen

Vi hittar det bästa banklånet för dig som köper fastigheter i Spanien. Vi arbetar med många av de 14 största bankerna du hittar i Spanien. Hos oss skickar du en ansökan till många banker.

Bar La Rosaleda

Merethe Myhrvold

Populär restaurang med god mat till rimligt pris. Trevlig samlingsplats med bra miljö. Levande musik och pool.

El Limón

Erik J. Teigen

Samarbetspartner på Mallorca

Nordisk taxi

Nordisk Taxi, The Specialist in Alicante Airport Transfer

Silander & Holst Spain S.L.

Mariana Ramselius

Företaget står för kvalitet och service för allt inom inrednings arkitektur, inredningsdesign, homestaging samt trädgårdsdesign.
Vi skapar vackra och funktionella hem att trivas i.
Silander & Holst har under 2017 och 2018 fått utnämningen Best of Houzz för bästa kundservice

SPC - Scandinavian Property Center

Thomas Mørk

Samarbetspartner på Costa del Sol

Wannabees Film & TV

Tone Sæbø

Wannabees Film & TV är ett produktionsföretag som skapar lekfullt videoinnehåll och underhållning för alla plattformar. Vi är specialiserade på företagens sociala medie-videor.

Østfold-Transport Service AS / Tryggflytting.no

Jan Roger Tofteberg

Allt inom att flytt Norge – Spanien – Norge. Lagring i både Norge och Spanien.