Nyheter

"Drömmen om Spanien" är en tv -serie med information om hur en bostadshandel i Spanien går till. Serien har blivit mycket väl mottagen på marknaden, och den mesta informationen du behöver om bostadsförsäljning i Spanien är integrerad i serien om det trevliga paret från Sandefjord som äntligen har köpt en drömlägenhet i värmen.

Du kan titta på det första avsnittet här: https://www.youtube.com/watch?v=p_d7Df30Gxw
Eller gå direkt till vår Videosida: https://sydenhus.no/video/

VERKSAMHETSFÖRÄNDRING / ÄGANDE 2021:

Knut Andresen, knut@sydenhus.no, är grundaren av SydenHus®. Han har varit involverad i hela företagets 26-åriga resa och har överlämnat SydenHus®-konceptet till en mycket erfaren norsk fastighetsmäklare, Ellen C Borgenheim och hennes norska fastighetsbolag,
Eiendomsrådgiveren AS www.eiendomsradgiveren.no.

Ellen C Borgenheim, ellen@sydenhus.no, har jobbat på Syden Hus sedan 2018, och många av er norska kunder känner henne väl. Här får du enkel tillgång till goda råd i samband med ditt bostadsköp i Spanien och även hur du kan få hjälp med fastighetsförsäljning, arv / förändring i Norge. Ellen har en lång karriär inom fastigheter och är civilingenjör. fastighetsmäklare i Norge 1978.
Hon hjälper dig att hitta det perfekta hemmet så att du kan leva det goda livet i Spanien. Om du har frågor om fastighetsförhållanden i Norge är Ellen den som hjälper dig med det också genom sitt företag Eiendomsrådgiveren AS www.eiendomsrådgiveren.no
Kundmöten kan ordnas med henne i Spanien eller med ett digitalt videomöte.

Vi hoppas att både tidigare och nuvarande kunder fortsätter att följa oss och visar oss det förtroende vi tror att det är för att hjälpa dig med köp och försäljning av bostäder!