Nyheter

"Drömmen om Spanien" är en TV-serie med information om hur en bostadshandel i Spanien kan gå till. Serien har tagits emot mycket väl på marknaden och det mesta av informationen du behöver om bostadsförsäljning i Spanien är integrerad i serien om det trevliga paret från Sandefjord som äntligen har köpt en drömlägenhet i värmen.

Vi som arbetar på kontoret är:

Knut Andresen, knut@sydenhus.no, är initiativtagare och ägare till Sydenhus. Han har varit involverad i hela företagets 26-åriga resa och är fortfarande aktiv i företaget några dagar i veckan.

Ellen C Borgenheim, ellen@sydenhus.no,  har arbeidet i Syden Hus siden 2018, og mange av dere norske kunder kjenner henne godt. Her får du lett tilgang til gode råd i forbindelse med ditt boligkjøp i Spania og også hvordan du kan få hjelp til eiendomssalg, arv/skifte i Norge.  Ellen har lang fartstid i eiendom - statsaut. eienodmsmegler siden 1978.  Hun hjelper deg med å finne den perfekte boligen så du kan leve det gode liv i Spania.  
Kundemøter kan avtales med henne i Spania eller med et digitalt videomøte.

Vi hoppas att både tidigare och nuvarande kunder fortsätter att följa oss och visar oss det förtroende vi fått att kunna hjälpa dig med köp och försäljning av bostäder!