Villacosta- Lyxiga terrass lägenheter med fantastiskt läge och vacker havsutsikt från de stora terrasserna

Det blir 34 lägenheter med generösa, ljusa rum och materialval i högsta kvalitet och bland annat golvvärme i badrummen. Alla lägenheter kommer ha stora terrasser mellan 30 och 150 kvm.  Boarean blir mellan 81,25 och 89,3 kvm fördelat på vardagsrum, 2 sovrum och 2 badrum. Garage och förråd på källarplan ingår till alla lägenheter.

I området kommer det finnas ett vackert poolområde omgivet av palmer och en vacker trädgård.

Kontakta oss för mer information och visning!

Illustrationer i prospektet kan komma att skilja sig från verkligheten.

Villacosta är beläget nära Villamartín och Lomas de Cabo Roig. Det är ett mycket privilegierat område mellan tre magnifika golfbanor.

 La Fuente comersial center som har ett stort utbud av restauranger, caféer och butiker, bland annat apotek, en bra golfbutik samt en välsorterad vinbodega ligger ett par hundra meter bort.

Busshållplats finns precis utanför projektet och tar dig bland annat till La Zenia Boulevard, en av Spaniens största och mest populära köpcentrum, och flera av de vackra stränderna på Orihuela Costa.

I detta exklusiva område erbjuder vi nu dessa nya terrass lägenheter.

Passa på nu då vi är en av de första som säljer i området. Vi räknar med högt tryck på lägenheterna då många har väntat på att de ska komma ut på marknaden, så kontakta oss omgående om du vill kunna välja ditt favoritläge!