Stora lägenheter med milsvid utsikt och perfekt läge!

Fastigheten har två stora pooler, varav en är under tak, samt ett eget spa-område med jacuzzi, bastu, gym och lekplats. Utomhusområdet är 5 000 kvadratmeter, bestående av vackra grönområden och pool.


Den fastighet som nu säljs består av 84 lägenheter med 2 eller 3 sovrum. Alla har 2 badrum, varav en är en-suite till master bedroom. Alla bostäder har stora terrasser.


Av lägenheterna finns 18 exklusiva takvåningar med privat takterrass och jacuzzi. Härifrån har du milsvid utsikt åt flera håll.


Egen parkeringsplats i garage på källarplanet ingår i priset.


Allt detta gör detta underbara projekt till en idealisk plats att leva året runt på!


Lägenheterna på första våningen har egen trädgård i markplan, lägenheterna på övervåningen har båda en stor terrass och egen takterrass med jacuzzi.


Lägenheterna håller genomgående hög kvalitet, byggt efter senaste EU-standard. Här är det fönster med isoleringsglas, inbrottssäkra, bepansrade dörrar, golvvärme i badrummen och inbyggda garderober i sovrummen. För de som vill ha luftkonditionering, är inbyggda kanaler installerade i hela huset, så själva enheten enkelt och bekvämt kan installeras.


Vitvaror ingår såsom: keramisk spis, köksfläkt, tvättmaskin, diskmaskin, ugn, mikrovågsugn och kylskåp. Lägenheterna på bottenplan har dessutom elektriska hissar till jalusierna.
 

Detta är ett nytt projekt med vackra lägenheter i det mycket populära området Villamartín på Orihuela Costa.


Området har ett attraktivt läge med närhet till mataffärer, restauranger och barer. Det är gångavstånd till Villamartín Plaza och Villamartín Golf Course och bara 5 minuters bilresa till de andra golfbanorna i området, Las Ramblas, Campoamor och Las Colinas. Det är heller inte mer än 10-minuters bilresa till köpcentret La Zenia Boulevard.
Området är väletablerat och det finns tillgång till all tänkbar service året om.


Till de vackra stränderna i Orihuela Costa är det ca. 5 km.
Alicante och Murcia flygplatser är respektive 50 och 20 minuter med bil.