Residencial Vista Azul XXVIII Exclusive. Lyxiga lägenheter i Punta Prima

 

Rymliga lägenheter med mellan 68-100 m2. Bostäderna har 2 eller 3 sovrum med inbyggda garderober och 2 lyxiga badrum med golvvärme installerat.

Vardagsrummet bjuder på ljus och rymd med god plats till att möblera både med soffhörna samt matsalsmöbler. De stora fönstrena ger ett fantastiskt ljusinsläpp och i kombination med den öppna planlösningen mot det moderna köket ger det en luftig atmosfär till rummet. Köket blir levererat med de flesta vitvarorna samt spotlights i taket. Från vardagsrummet kommer man ut till terrassen som är mellan 9-46 m2 och där du har en fantastisk havsutsikt!

Det ingår en garageplats i anläggningen som ligger under huset. Bostäderna är förberedda för att enkelt kunna installera air-condition i vardagsrummet och i båda sovrummen. Interiörlösningarna är noga genomtänkta och håller en hög standard.

Lägenheterna på markplan har egen tomt, av dessa finns bara 3 kvar!

Takvåningarna har en stor, privat takterrass på mellan 52-98 m2 och har ljuvlig havsutsikt och optimala sol förhållanden! Här installeras det dusch med både kallt och varmt vatten, en jacuzzi samt ett ute kök.

 

 

Dessa bostäder har ett centralt och mycket bra läge i Punta Prima, söder om Torrevieja. Perfekt för dig som vill ha närhet till Torrevieja stad men ändå lite tillbakadraget från stadens ljud och puls. Det finns ett brett spektrum av serviceutbud i närheten och på bara tio minuters promenad kommer du till Punta Prima stranden. Det finns goda bussförbindelser både till Torrevieja och till det stora shoppingcentret Zenia Boulevard. Närmaste golfbanor är Villamartín, Las Ramblas och Campoamor och till flygplatsen i Alicante tar det c:a 50 minuter.