Nytt byggprojekt i Villamartín. Eleganta lägenheter nära golfbanan.

Valentino Golf kommer att bestå av 6 kvarter med totalt 144 lägenheter.

Lägenheterna som byggs här kommer att vara mellan 64 och 76 m2 och ha 1 eller 2 sovrum och 2 badrum. Bostadshusen har 4 våningar där lägenheterna i bottenplan har trädgård på 98-206 m2, lägenheterna på andra våningen har rymliga terrasser och lägenheterna på de två översta våningarna har en terrass och en privat takterrass på 27 - 33 m2.

Här är estetik och komfort i högsätet. Upplev den frestande blandningen av modern arkitektur och ljusa och vackra hem. Här kommer du njuta av vardaglig lyx precis vid golfbanan.

Förutom vackra lägenheter, kan köparna av lägenheter i Valentino Golf njuta av trevliga anlagda gemensamhetsområden med bland annat paddel tennisbanor och fler pooler.

Priser från 122 000 - 155 000 euro + omkostnader.

Förväntad slutförande av fas I juni 2018.

Kontakta oss för prislista och planlösningar.

Illustrationer som används i prospektet kan skilja sig från verkligheten.

Valentino Golf precis utanför golfbanan i Villamartín.

Villamartín ligger på Costa Blanca i kommunen Orihuela och Alicante provinsen. Det är cirka 45 minuter till Alicante flygplats och ca 10 km till Torrevieja

Villamartín är ett populärt semestermål och är särskilt populärt för golfare. Känd för sina sandstränder, lyxiga hem och natursköna områden vid Medelhavskusten. Området har mysiga torg och köpcentra, gator med palmer och ett brett utbud av affärer och restauranger som passar alla smaker.

Exklusiva villor och lyxiga lägenheter ligger runt golfbanorna, som anses vara några av de bästa i Spanien. Stranden ligger bara 5-10 minuters bilresa bort. Du kan välja mellan Cabo Roig, Playa Flamenca eller La Zenia. Det är också kort avstånd till den populära Zenia Boulevard, kustens största köpcentrum med cirka 150 butiker.


Villamartín är ett vackert hörn av Medelhavet, där du kan njuta av naturen, koppla av och ha roligt.