Nytt attraktivt projekt i Aguas Nuevas. Lägenheter och fyrfamiljshus med 2 eller 3 sovrum.

 

Välkommen till det vackra projektet Breezes i Aguas Nuevas. Byggherren Urmosa är känd för sin höga kvalitet och smakfulla materialval. Här blir det moderna lägenheter och innehållsrika fyrfamiljshus.

I detta unika område i medelhavsstil byggs det olika typer av bostäder:

Lägenhet på bottenplan med terrass och privat tomt, 2 eller 3 sovrum, 2 badrum, c:a 67 m2. 

Lägenhet på övre plan med stor takterrass på 53 m2, 2 sovrum och 2 badrum, c:a 64 m2.

Fyrfamiljshus med tomt och takterrass, 3 sovrum, 3 badrum c:a 97 m2.

Byggherren är känd för sina smarta planlösningar. Alla bostäder har kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. I sovrummen finns plats för garderober. Bostäderna är rymliga och enkla att inreda.

Bostäderna levereras med golvvärme i badrummen och vitvaror samt förberett för klimatanläggning. Förväntad inflyttning av första fasen är i september 2018. Det kommer att finnas parkeringsmöjligheter inne i området eller på tomten.

Det blir ett läckert, gemensamt parkområde med pool och jacuzzi.

Priser:

Lägenhet på bottenplan med 2 sovrum från 157.000 euro + omkostnader

Lägenhet på bottenplan med 3 sovrum från 158.000 euro + omkostnader

Lägenhet på övre plan med 2 sovrum från 170.000 euro + omkostnader

Fyrfamiljshus med 3 sovrum från 210.000-250.000 euro + omkostnader

Om du är intresserad av detta projekt och vill ha det bästa läget, ta kontakt idag!

Illustrationer som används i prospektet kan avvika från verkligheten.

Fastigheterna byggs i ett attraktivt bostadsområde i Aguas Nuevas, Torrevieja. Det ligger nära den stora idrottsanläggningen och med 5 minuters gångväg till fredagsmarknaden. Det är också nära vackra promenadvägar och friluftsområden där du kan njuta av naturen både vinter och sommar samt gångavstånd till havet. Aguas Nuevas ligger i norra delen av Torrevieja, mellan centrum och La Mata stranden. Det är ett lugnt område som består av en blandning av villor och lägenheter i låghus.

Här har du nära till allt. Det är nära till stranden, stadskärnan, köpcenter, butiker, vattenland, idrottsanläggning, bowling m.m.

Det finns också vackra vandringsleder, mysiga restauranger och barer, så här finns något för alla smaker. Det finns flera golfbanor inom 15 minuter med bil.

Det tar c:a fem minuter med bil till La Mata stranden och lika lång tid till strandpromenaden i Torrevieja. Bussförbindelserna är goda åt båda hållen.

Bostäderna är idealiska både för året runt boende och semesterboende.

Välkommen på visning!