Nya, morderna lägenheter i flott område nära golfbanan i Villamartín. Stora terrasser och vacker utsikt.

Det välkända byggföretaget Urmosa fortsatter sin framgång genom projektet Green Hills i Villamartin. Här bygger de bostadshus med 4 och 5 våningar. De fleste av lägenheterna har 3 sovrum och 2 badrum. Badrummen har golvvärme. Det finns garderober i båda sovrumen och lägenheterna levereras med vitvaror och luftkonditionering. Storleken på lägenheterna variera från 70 m2 till 74 m2. Alla lägenheter har stora terrasser. Lägenheterna på bottenvåningen har 17-20 m2 terrass med tak och 13 -104 m2 terrass utan tak. Lägenheterna på våningsplan 2,3 och 4 har terrasser mellan 20-23 m2 och översta våningarna har en terrass på 20-23 m2 + privata takterrass på 43-48 m2. Området blir privat gated community med flera poolområden och parkeringsmöjligheter i garage. Anläggningen har också ett eget spa, gym och inomhuspool. Om du är tidigt ute kan du välja en lägenhet med fantastisk utsikt över Medelhavet.

Priser från 150.000 till 238.000 euro + omkostnader

Illustrationer som används i prospektet kan skilja sig från verkliga byggnader.

Bostadsområdet heter Green Hills ligger mycket centralt i Villamartín. Det är gångavstånd till flera mysiga centrum och till den populära golfbanan Villamartín. En kort bilresa bort finns det flera golfbanor.

Villamartín ligger på Costa Blanca i kommunen Orihuela och Alicante provinsen. Det är cirka 45 minuter till Alicante flygplats och ca 10 km till Torrevieja

Villamartín är ett populärt semestermål och är särskilt populärt för golfare. Känd för sina sandstränder, lyxiga hem och natursköna områden vid Medelhavskusten. Området har mysiga torg och köpcentum, gator med palmer och ett brett utbud av affärer och restauranger som passar alla smaker.

Exklusiva villor och lyxiga lägenheter ligger runt golfbanorna, som anses vara några av de bästa i Spanien. Stranden ligger bara 5 minuters bilresa bort. Du kan välja mellan Cabo Roig, Playa Flamenca eller La Zenia. Det är också kort avstånd till den populära Zenia Boulevard, kustens största köpcentrum med cirka 150 butiker.

Villamartín är ett vackert hörn av Medelhavet, där du kan njuta av naturen, koppla av och ha roligt.