Nya lägenheter med toppenläge i Playa Flamenca. Gångavstånd till havet.

Nya, smakfulla lägenheter på gångavstånd till Playa Flamenca. 15 minuters promenad till stränderna i Playa Flamenca / Punta Prima.

55 bostäder med 1, 2 eller 3 sovrum. Högt och fritt beläget med stora terrasser med utsikt över havet.

Lägenheterna har ett särskilt attraktivt läge med närhet till alla tänkbara bekvämligheter och golfbanor. Det stora köpcentret La Zenia Boulevard ligger inom gångavstånd. Orihuelas fantastiska väder gör dessa hem till en idyllisk plats att njuta av året runt.

Allt är byggt i högsta premiummaterial. Lägenheterna är ljusa och med god ljudisolering.  Säkerhetsdörr med en tjocklek av 45 mm, fenologisk iroko-belagd panel, med 3 förankringspunkter och kikhål.

Toaletter och handfat är gjorda av glaserat vitt porslin.

Innerdörrar i DM vit satinlack.

Inbyggda garderober med skjutdörrar i sovrummen, släta vita lackerade dörrar.

Videointercom-system för hög säkerhet i området.

Kanalluftkonditionering

Allmän TV-antenn med teledistributionssystem,

TV- och telefonuttag i alla rum, kök och vardagsrum-matsal.

Köksmöbler bestående av över- och underskåp med mycket förvaringsplats, allt i blank vit.

Garageport är utrustad med fotoelektrisk cell inom och utanför med automatisk dörröppnare och fjärrkontroll.


 

Område

Detta nya bostadsprojekt är beläget nära den vackra stranden Playa Flamenca på Costa Blanca. Projektet ligger i närheten av La Zenia Boulevard, ett av Spaniens största köpcentrum.

Playa Flamenca är en av de första stränderna på Orihuela Costa när du kommer från Torrevieja och kör söderut.

Allmänt

Orihuela är en kommun strax söder om Torrevieja. Orihuela Costa är den del av denna kommun som ligger ner mot Medelhavet. Många som inte känner till området så väl, tänker på Orihuela Costa som en del av Torrevieja, grannkommunen i norr, vilket det inte är. Men området har fortfarande tillgång till alla Torreviejas faciliteter, genom dess grannskap och dess många gemensamma gäster.

Orihuela Costa har många fina stränder och en bra miljö med många skandinaver. Här finns både stora och små köpcentrum för alla smaker, både med typiska varumärkesbutiker och mer lokala butiker med lokala varor. Bland annat ligger det stora och berömda köpcentret La Zenia Boulevard på Orihuela Costa. Det finns ett stort antal trevliga restauranger och barer, och det är ett område med låg brottslighet där du känner dig trygg.

På Orihuela Costa finns det många fantastiska golfbanor, bland annat Villamartin, Las Ramblas och Las Colinas, alla högt på listan över nordländers favoritbanor i Spanien.

Vid köp av nya hus i Spanien tillkommer c:a 15% på priset, se vår köpguide för mer information och vad som är inräknat i det.