Modernt projekt i El Raso nära stranden. Bostäder med gemensamt poolområde och SPA.

Stora lägenheter med modern design till bra priser. Här kan du välja mellan tre typer: Lägenhet på markplan med trädgård på 43 - 269 m2, andra våningen med terrass eller takvåning med stor takterrass på 68 m2. Boendet har en praktisk rumslösning med genomgående god standard. Lägenheterna är 88 - 112 m2 och har 2 eller 3 sovrum, 2 badrum samt vardagsrum med öppen kökslösning. Det finns också en parkeringsplats i gemensamt garage under fastigheten. Det gemensamma området är fantastiskt med palmer, stor pool, jacuzzi, bocciabanor och lekplats. Det byggs också ett underbart SPA-område. Här kan du koppla av och njuta av de lata dagarna i solen.
Om du är ute tidigt kan du välja färger på kakel, väggar och kök. Det är också möjligt att installera golvvärme för en extra kostnad.

Fastigheterna kommer att ha olika typer av planlösning.
Offentliga avgifter på cirka 14% tillkommer.


Illustrationer som används i prospektet kan avvika från verkligheten.

Det är gångavstånd till bra restauranger, mysiga barer och en lokal butik. Några hundra meter från området finner du söndagsmarknaden där du kan köpa allt du behöver från lokalt producerade frukter och grönsaker, kläder och andra nödvändiga saker till mycket bra priser.
Området El Raso gränsar till en större naturpark där du kan cykla eller gå längre promenader i markerade spår, även ner till havet.

Det är ca 10 km till Torrevieja och ca 6 km till Campomar stranden vid Guardamar.