Lyxvillor på ett våningsplan i La Siesta

La Siesta Sun är ett nytt projekt som består av fyra lyxvillor med modern design och med stora, södervända tomter på 400 m2.
Villorna ligger på ett plan och är fördelade på 3 sovrum med inbyggda garderober, 2 badrum, rymligt vardagsrum med öppet kök och separat tvättstuga. Från vardagsrummet finns stora fönster med skjutdörrar som leder ut till terrassen och, om så önskas, så går det att beställa en privat  pool på 3,5 x 7 meter. 
Villorna har genomgående hög standard och inkluderar ett köksbänk av typen Silestone, golvvärme i badrummen, elektriska persienner och förinstallation av central luftkonditionering, samt parkering på tomten.
Du kan också beställa en takterrass till en extra kostnad.
Pris: Från 299.900€ + omkostnader
Illustrationer som används i prospektet kan skilja sig från verkligheten.
 
Dessa moderna villor ligger i det populära området La Siesta, beläget mellan Ciudad Quesada och Torrevieja. Det är ett vackert område som huvudsakligen består av villor och parhus. I La Siesta hittar du den norska sjömanskyrkan där det finns stor aktivitet under hela året. Här kan du delta i evenemang, gemensamma resor och andra aktiviteter. Nära kyrkan finns en vårdcentral där du kan få nödvändig hjälp om olyckan skulle vara framme. I området finns flera restauranger, både italienska, indiska, kinesiska och svenska, flera barer och lokala livsmedelsbutiker samt en Mercadona. Under sommarsäsongen finns det en vattenpark på gångavstånd från boendet. Det populära köpcentret Habaneras och Carrefour ligger 3 km bort. Om du gillar att ha en aktiv vardag under vistelsen här nere, är detta område perfekt för dig. Här är breda gator med lite trafik, så du kan promenera eller cykla i närområdet när som helst! La Siesta ligger mitt emellan saltsjöarna och det betyder att det är mycket fördelaktigt att bosätta sig i detta område ur hälsosynpunkt. La Siesta med närliggande områden som San Luis och El Chapparall är områden som lever hela året med en bra blandning av spanjorer och nord européer. Det är också nära till fantastiska stränder som La Mata, Los Locos, Naufragos och Acequion. Om du älskar golf finns det många fantastiska banor inom 20 minuters bilresa. Dessa inkluderar La Marquesa, Las Colinas, La Finca, Villamartin, Las Ramblas och Campoamor. Den norska skolan i Ciudad Quesada ligger cirka 10 minuters bilresa bort och Alicante flygplats cirka 35 minuter. La Siesta ligger cirka 10 minuter utanför Torrevieja.