Lyxiga lägenheter med stora terrasser i Villamartín med gångavstånd till Zenia Boulevard

Dette nye flotte komplekset vil bestå av 78 leiligheter av høy kvalitet. Alle leilighetene ligger sydvendt og har derfor ultimate solforhold. Leilighetene har store terrasser, de fleste med utsikt over Middelhavet, og med utsikt over det flotte beplantede fellesområdet med basseng.  Det vil også bli et innendørs oppvarmet basseng med Sauna og Fitnessrom.

Du kan velge mellom 2 eller 3 soverom og alle leilighetene vil ha 2 bad. Boligene er på mellom 61- og 87 m2 og har en terrasse på mellom 24- og 82 m2. Leilighetene på bakkeplan vil ha en hage og noen av toppleilighetene en ekstra takterrasse. Du kan får en parkeringsplass og en bod for et tillegg i prisen på 4.000 euro. Boligene vil ha varmekabler på badene og pre installert air condition.

Priser fra 195.000 – 475.000 euro + omkostninger

Illustrasjoner som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg.

Ta kontakt for plantegninger.

Komplexet kallat Residential MUNA ligger i Los Dolses, Villamartín. Det är gångavstånd till flera mysiga centrum och inte minst till den populära Zenia Boulevard, kustens största köpcentrum med cirka 150 butiker. Det är också nära till den populära golfbanan Villamartín och en kort bilresa till Campoamor och Las Ramblas.

 
Villamartín ligger på Costa Blanca i Orihuela kommun och Alicante-provinsen. Det är cirka 45 minuter till Alicante flygplats och cirka 10 km till Torrevieja

 
Villamartín är ett populärt semestermål och särskilt populärt för golfentusiaster. Känd för sina sandstränder, lyxiga hem och natursköna områden vid Medelhavskusten. Området har fina torg och köpcentrum, gator med palmer och ett brett urval av affärer och restauranger för alla smaker.

 
Exklusiva villor och lyxlägenheter ligger runt golfbanorna, som anses vara några av de bästa i Spanien. Stränderna ligger bara 10 minuters bilresa bort. Närmsta stränder är Cabo Roig, Playa Flamenca och La Zenia.

 
Villamartín är ett vackert hörn av Medelhavet, där du kan njuta av naturen, koppla av och ha kul.