Fantastiskt radhus med gångavstånd till havet och Zenia Boulevard och den vackra poolen precis utanför entrén!Huset håller genomgående god kvalitet. Det är renoverat i omgångar och man har bland annat lagt in golvvärme i badrummet. I varje sovrum samt i vardagsrummet finns klimatanläggning och det finns också väggmonterade värmeelement. Det finns totalt 4 olika terrasser och balkonger i både norr och söder, så här hittar man både sol och skugga, allt eftersom vad man helst vill ha under årstiden.
På bottenvåningen finner du köket och vardagsrummet samt ett badrum med dusch. Här finns också ett grovkök med tvättmaskin och städutrymmen. Dessutom finns ytterligare ett rymligt förråd under trappan som leder upp till andra våningen. Här finns två stora sovrum med inbyggda garderober samt det smakfullt renoverade badrummet med golvvärme och dusch. Från det ena sovrummet finns en balkong med utsikt över poolområdet.
Högst upp finns ytterligare ett sovrum med stora garderober och utgång till terrassen i söderläge med ljuvlig havsutsikt och utöver Orihuela Costa.

Vi har frågat ägarna om fem saker de tyckt mest om med sitt radhus och fick följande svar:

1. Huset är stort och rymligt.

2. Närhet till allt: 800 m till stranden med strandpromenaden, 700 m till Zenia Boulevard, 300 m till Mercadona. Här behöver du inte bil.

3. Det är väldigt vackert i området, nästan som en oas av blommor och palmer.

4. Här behöver du inte låsa dörren när du badar i poolen, som ligger 3 m från terrassen.

5. Fantastisk utsikt från terrassen på tredje våningen i söderläge med havsutsikt och lä mot vinden.

Detta rymliga radhus har ett perfekt läge i Playa Flamenca! Det är mycket ljusinsläpp tack vare de stora rummen och utgångar och fönster på båda sidorna i huset. Det är optimalt placerat framför poolen och med terrasser både på sydsidan för sol hela dagen, samt på nordsidan för att söka skugga under heta dagar.
Det är gångavstånd till flera av de vackra stränderna på Orihuela Costa. I närheten finns också flera affärer och restauranger och det är 800m till Zenia Boulevard, det stora köpcentret med över 150 butiker och restauranger. På lördagar är det marknad runt hörnet där du kan köpa bland annat färska frukter och grönsaker och och andra delikatesser. I Playa Flamenca finns också stadshuset och en lokal polisstation samt bussar till Torrevieja, Alicante och Cartagena. Här behöver du ingen bil eftersom du har så nära till allt du kan tänkas behöva!