Fantastiska La Recoleta vid Punta Prima. Moderna lägenheter precis vid havet!

Nu är den nya fasen ute till försäljning! Flera av dessa lägenheter har havsutsikt!

Detta populära projekt på Punta Prima ligger fantastiskt till helt nere vid havet. Stilfulla, moderna lägenheter med 2 eller 3 sovrum och 2 badrum. Stora terrasser, och några med takterrass. Garage och förråd finns under fastigheten. Hiss direkt upp från garaget till lägenheterna.

Det är golvvärme installerat i badrummen. Air conditioning. Porttelefon med kamera samt larm. Varmvattenberedaren går på solceller för att sänka energiförbrukningen.  Detta är en del av det som lägenheterna utrustas med. Utbyggaren är känd för att sina vackra parker och poolområden. Hela området är inhägnat och videoövervakat med direktkontakt till vaktbolag.

Här byggs det i hög kvalitet och enligt senaste EU standard. La Recoleta är byggt i Medelhavsstil med breda avenyer som går ner till havet och stranden.

Bilderna är från visningslägenheten och varje lägenhet varierar i utformning och storlek. Ta kontakt för prislista och planlösningar.

 

La Recoleta ligger fantastiskt och centralt i området Punta Prima, söder om Torrevieja. Bostäderna ligger helt nere vid stranden. Ypperlig för de som vill bo centralt men ändå lite bortom stadens brus. Det finns ett brett utbud av restauranger, barer och butiker på gångavstånd och det är goda bussförbindelser till Torrevieja. Den kända restaurangen Nautilus ligger också nere vid stranden, på bara ett par minuters gångväg. Närmaste golfbanor är Villamartin , Las Ramblas och Campoamor och de närmaste flygplatserna är San Javier och El Altet - Alicante . Det är 4 km till Torrevieja centrum.