Enplansvilla med privat pool i Playa Flamenca med gångavstånd till stranden!

Här är en sällsynt chans att förvärva en enplansvilla i Playa Flamenca! Vi är stolta över att kunna erbjuda denna villa som är som en egen oas med en vacker, privat pool. Samtidigt ligger den i ett mycket attraktivt område med gångavstånd till strand och Zenia Boulevard med sina hundratals butiker och restauranger. 
Villan ligger i en välskött samfällighet och ni har självklart även tillgång till den stora gemensamma poolen om så önskas.
Huset är omgivet flera fruktträd, bouganvillas, och andra vackra växter. På framsidan ligger poolen väl placerad med flera, generösa ytor där man kan placera både lounge-grupp och matplats. Det finns en bra parkeringsyta på tomten med tak, idag finns det plats för en bil, men det finns så goda utrymmen att det enkelt kan ordnas fler platser. 
Från poolområdet kommer du in till den inglasade terrassen som har en stor sällskapsyta och här är huvudentrén in i huset.
Inne i huset möts du av det ljusa vardagsrummet med öppen planlösning mot köket. I köket finns ovanligt gott om förvaring med flera skåp och vid sida av finns ett litet förråd där tvättmaskinen är placerad och som också lätt kan användas som skafferi. Från förrådet kommer man ut på baksidan av huset, här finns också en kaklad terrass som ligger helt i lä.
Till vänster om vardagsrummet kommer man in i en korridor där du finner de tre sovrummen samt båda badrummen.
Vi frågade ägarna om fem saker som de gillade mest med sin villa och fick följande svar:

1. Huset är stort och rymligt.

2. Närhet till allt: 800 m till stranden med strandpromenaden, 700 m till Zenia Boulevard, 300 m till Mercadona.

3. Mycket stor uteplats.

4. Stor privat pool.

5. Du behöver inte en bil här, eftersom husets läge är mycket centralt.

I Playa Flamenca ligger lördagsmarknaden där du kan handla färska frukter och grönsaker från lokala bönder i närområdena. Köpcentret La Zenia Boulevard ligger också här, det är områdets största köpcentrum med c:a 150 butiker.  Det är nära till flera fantastiska stränder som till exempel Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia och Cabo Roig.  Här finner du också stadshuset och en lokal polisstation samt bussar till Torrevieja, Alicante och Cartagena. Här behöver du ingen bil eftersom du har så nära till allt du kan tänkas behöva!