En liten oas i Villamartín. Lyxiga lägenheter med stora södervända terrasser.

Detta bostadskomplex är byggt enligt tre principer: kvalitet, rymlighet och ljus. Byggföretaget har varit angeläget om att inte bygga för tätt eller för nära det fina grönområdet. Det kommer att finnas 3 stora pooler, varav en kommer att vara uppvärmd under tak. Det kommer också att finnas ett aktivitetsområde. Alla lägenheter kommer att vara antingen i södervända eller västvända för att få bästa möjliga ljus och soliga förhållanden.

Dessa lyxiga lägenheter har antingen 2 eller 3 sovrum (2 sovrum 63 m2 och 3 sovrum 84 m2), 2 moderna badrum, matsal / vardagsrumslösning med stora fönster, vackert modernt kök med alla vitvaror, separat tvättstuga och stor terrass.

På första våningen finns 45 m2 terrass med direkt tillgång till gemensamma områden. På andra och tredje våningen finns 20 m2 terrass och de översta lägenheterna har förutom en 18 m2 terrass även en privat takterrass mellan 72 och 101 m2 med fantastisk utsikt över området och havet.

Alla lägenheter har parkering och lagringsutrymmen i garaget där det finns en hiss upp till lägenheterna.

Priser från 152 500 till 295 000 euro + omkostnader.

Bilderna som används i prospektet kan avvika från verkligheten.

Residencial Villamartín Garden ligger i ett område som heter El Barranco i Villamartín. Ett utmärkt läge mellan Orihuela Costa vackra stränder och de kända golfbanorna.

Det är gångavstånd till ett mysigt centrum med många fina restauranger och mataffärer och kort avstånd till de populära golfbanorna Villamartín, Campoamor och Las Ramblas.

Villamartín ligger på Costa Blanca i kommunen Orihuela och Alicante provinsen. Det är cirka 45 minuter till Alicante flygplats och ca 10 km till Torrevieja

Villamartín är ett populärt semestermål och är särskilt populärt för golfare. Känd för sina sandstränder, lyxiga hem och natursköna områden vid Medelhavskusten. Området har mysiga torg och köpcentrum, gator med palmer och ett brett utbud av affärer och restauranger som passar alla smaker.
Exklusiva villor och lyxiga lägenheter ligger runt golfbanorna, som anses vara några av de bästa i Spanien. Stranden ligger bara 5 minuters bilresa bort. Du kan välja mellan Cabo Roig, Playa Flamenca eller La Zenia. Det är också kort avstånd till den populära Zenia Boulevard, kustens största köpcentrum med cirka 150 butiker. Villamartín är ett vackert hörn av Medelhavet, där du kan njuta av naturen, koppla av och ha roligt.