El Raso. Moderna lägenheter (bungalow) med gemensamt poolområde.

Lägenheterna i bottenvåningen kommer att ha en trädgård på mellan 11 och 142 m2 och lägenheterna på övervåningen har en privat takterrass på mellan 64 - 66 m2.

Storleken på lägenheterna ligger mellan 58 och 102 m2 och de innehåller 2 sovrum, 2 badrum, kök med öppen lösning till vardagsrum och terrass.

Gemensamt:

Det kommer att finnas ett vackert grönområde med pool. Det kommer också att finnas parkeringsplatser och lagringsutrymmen. Inkluderat i priset är förinstallerad luftkonditionering.

Pris från 152 000 - 197 000 euro + omkostnader

Kontakta oss för planlösningar och prislista.

Annonsen kan vara otillräcklig. Illustrationer som används i prospektet kan avvika från verkligheten.

 

 

Projektet ligger i området El Raso mellan Guardamar och Doña Pepa / Ciudad Quesada.

Det är gångavstånd till bra restauranger, mysiga barer och en lokal butik. Några hundra meter från området hålls det varje söndag en mycket populär marknad där du bland annat kan köpa allt du behöver av lokalt producerad frukt och grönsaker, kläder och andra nödvändiga saker till bra priser.

Området El Raso gränsar till en större naturpark, där du kan cykla eller gå/springa längre promenader i markerade spår, bland annat ända ner till havet.

I Ciudad Quesada finns allt du behöver. Här finns affärer, restauranger, barer, bensinstation, apotek, frisör, bank och postkontor. Här ligger också den populära La Marquesa golfbanan och en fin vattenpark med aktiviteter för alla åldrar. Andra aktiviteter inkluderar minigolf och tennisbanor.

Det är ca 10 km till Torrevieja och ca 4 km till Campomar stranden vid Guardamar.