Lägenhet med stor privat tomt i Villamartín, Orihuela Costa

Välkommen hem till denna fantastiska lägenhet! Här har du en egen trädgård på hela 136m2 med fruktträd, jacuzzi och gott om plats för att skapa flera "rum" och ändå ha plats att ställa bilen inne på tomten. Här hittar du alltid sol eller skugga, allt eftersom vad som önskas. Från den generösa terrassen har du vacker utsikt i rakt söderläge. Härifrån har du en entré in i vardagsrummet som leder mot det öppna köket. Vid sidan av har du 2 sovrum i bra storlek och ett badrum. Vid sidan av köket har du ytterligare en entré som leder ut till en vacker park och det mysiga pool området. Lägenhetens läge gör att den snabbt blir uppvärmd av solen vintertid, vilket är välbehövligt här nere under de kallaste månaderna. Under sommaren kan du öppna upp rakt igenom lägenheten och alltid ha en behaglig bris istället.

Villamartín ligger på Orihuela Costa på södra Costa Blanca, c:a 50 minuter från Alicante flygplats. Detta är en vacker del av Medelhavet där du kan njuta av naturen, cykelvägar, vandringsleder eller bara slappna av och njuta.

Vi har frågat ägarna om de 5 bästa sakerna med lägenheten, och det här är deras egna ord:

1. Fastigheten har en enorm trädgård, vi mätte den en gång och den är över 200 m². Inte bara är utrymmet stort, men det är också mycket enkelt att delas in i olika områden, så vi har bilområdet sedan bakom det brukade vi ha matplatsen och vid träden har vi loungen och runt sidan har vi jacuzzin.

2. Fastigheten är en riktig solfälla, solen kommer bokstavligen upp över fastighetens vänstra sida när du tittar ut från terrassen och solen går hela vägen och går ner vid jacuzzin under kvällen, detta var mycket viktigt för oss när vi köpte fastigheten.

3. Även om det i Spanien blir extremt varmt på sommaren är insidan av lägenheten otroligt sval på sommaren och det motsatta händer under vintern när det kan vara ganska kallt ute men det är varmt inuti. På vintern använder vi bara en gasolvärmare och två flaskor gas räcker igenom hela vintern. Också utrymmena i fastigheten är större jämfört med andra lägenheter i huset.

4. Fastigheten är otroligt lugn, på natten passerar enstaka par som går längs vägen men det är bara ett fåtal. Bortsett från detta är det bara syrsorna som hörs och det gör fastigheten rofyllt tyst.

5. Fastigheten ligger i ett område som är absolut det bästa med fantastiska restauranger, barer, otroliga shoppingupplevelser i boulevarden, underbara stränder och andra unika upplevelser i området.

6. Jag kommer att bli fräck och ha en 6:e grej om det är okej! Vi har underbara vänner i området och i allmänhet är människorna i närheten ovanligt vänliga. Människor säger till och med hej till dig bara du passerar på gatan, vi älskar det här området för det.

Området ligger perfekt till, här finner du lugn och ro i ett idylliskt område med bara ett par minuters promenad till flera barer och restauranger. Det är också gångavstånd till det kommersiella centret Las Fuentes och till det mysiga Villamartín Plaza med flera berömda restauranger. Här är ett område som också tilltalar en stor mängd golfare på grund av det idealiska läget mellan 3 st 18-håls golfbanor, Villamartín, Las Ramblas och Campoamor. Du har också nära till Zenia Boulevard med c:a 150 butiker!