Läckert renoverad bungalow med 2 fullt utrustade lägenheter!

Denna spännande, smakfullt renoverade bostad består av två separata lägenheter. På övre plan är en lägenhet med två sovrum, nyrenoverat kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. I vardagsrummet finns en fungerande öppen spis. Det finns två bra sovrum och en baksida i öster-läge med utgång från ena sovrummet. Innanför köket finns ett stort förråd/städrum. Från den inbyggda entrén leder trappan upp till den generösa takterrassen med privat jacuzzi.
På markplan finns den andra lägenheten, också denna med nyrenoverat kök. Här finns ett stort vardagsrum och två sovrum samt ett badrum med dusch och ytterligare ett förråd.
Så här finns gott om plats för generationsboende eller som uthyrningsobjekt då man själv kan bo i den ena lägenheten.
I samfälligheten finns två stora, välskötta poolområden. Det ena är enbart med en stor pool och det andra är med en stor pool, barnpool och ett utomhus-gym.
Här bor du i ett lugnt område med många fastboende. Det är gångavstånd till comersial center Villamartín Plaza och comercial center Las Fuentes, där du hittar många restauranger, barer, butiker, banker, apotek med mera.
Från busshållplatsen tar du dig enkelt till olika stränder, La Zenia Boulevard, Torrevieja med mera.