Lägenhet i vackra Aldea del Mar med stor terrass!

Nu har ni möjlighet att förvärva en lägenhet i eftertraktade Aldea del Mar. Det är ett mycket välhållet område med vackra, välskötta parker. Hela området är väl inhägnat och tryggt. Aldea del Mar har också ett eget poolområde med restaurang och bar som kan användas mot en mindre kostnad.
Lägenheten ligger bara 200 m från Los Locos stranden i Torrevieja och bekvämt gångavstånd till Torrevieja centrum.
Med bussen som stannar precis i närheten tar du dig enkelt till La Mata stranden på några minuter eller in till de centrala delarna av Torrevieja.

Lägenheten är i gott skick och är mycket välhållen så här är det bara att flytta direkt in! Den ligger på första våningen och har entré från två håll, både inifrån området genom en gemensam port samt en egen port som via en trappa leder upp till den väl tilltagna och lummiga terrassen.
Härifrån kommer man in i vardagsrummet som har öppen planlösning mot köket. Det finns två sovrum som vardera är inredda med 4 sängplatser så totalt 8 sängplatser finns det i lägenheten idag. Lägenheten säljs fullt möblerad.
Till bostaden följer också en generös garageplats som ligger på källarplanet. Här finns plats för två mindre bilar alternativt kan man göra ett litet förråd och fortfarande ha plats för en större bil.

Detta är bostaden för dig som vill ha ett bekymmersfritt boende med den spanska charmen bevarad!

I denna bostad finns också möjlighet att provbo i upp till 3 nätter innan man bestämmer sig för köp. Kontakta oss för mer information om detta!