Nytt spännande projekt vid Los Balcones. Fina lägenheter (bungalows) med stora terrasser.

Projekterat bostadskomplex i Los Balcones består av 100 lägenheter (bungalows). Du kan välja mellan 2 eller 3 sovrum, antingen i markplan med trädgård och terrass eller i övre plan med terrass och privat takterrass. Alla lägenheterna har 2 badrum (varav 1 badrum tillhör en-suite) och modernt kök med öppen planlösning mot allrum och matrum. Bostäderna är av hög kvalitet och gemensamhetsområde är idealiska med stora grönområden, simbassänger och lekplatser för barn. Parkeringsplats i garageanläggning ingår. 

 

Balcones de Amay är ett attraktivt beläget vid Los Balcones söder om Torreviejas centrum. Området passar väl för dig som vill bo centralt men ändå inte mitt i stadsmullret. Det finns stort serviceutbud i närheten och bara ca 3 km till de fina stränderna vid Medelhavet.

Los Balcones är ett väletablerat område ca 40 minuters bilfärd från Alicante flygplats. Området ligger 5 km söder om Torreviejas centrum och har allt från butiker och restauranger till tennisbanor, sjukhus och ett nytt hotell. Några av Spaniens finaste golfbanor ligger endast en kort biltur härifrån. Vi kan nämna Villamartin, Las Ramblas, Campoamor, Vistabella och Las Colinas.