Panorama Mar- Exklusiva lägenheter på första linjen i Punta Prima! Moderna lägenheter med den bästa havsutsikten!

Nytt komplex beläget på första linjen i Punta Prima. Här är högkvalitativa, lyxiga lägenheter med ett fantastiskt läge.
Hela komplexet kommer att bestå av fyra hus med fyra våningar. Den sista fasen är nu till salu. 
Detta block kommer att bestå av 58 lägenheter med 2 eller 3 sovrum med garderober och 2 badrum med värmekablar. Lägenheterna kommer att ha mycket naturligt ljus och är mellan 79 och 127 m2. De kommer med luftkonditionering, värmekablar i badrummen, förinstallerat larm, garageparkering under blocket och förråd. Alla lägenheter har rymliga terrasser mellan 16 och 53 kvm och fantastisk utsikt.
Det gemensamma området ligger mycket vackert till med hela tre pooler, varav en är uppvärmd, en är infinitypool och en barnpool. Det finns också en jacuzzi, gym, lekplats och planterade områden. Detta kommer att vara ett stängt område enbart för de boende och hela anläggningen kommer också att vara utrustad med övervakningskameror och patrulleras av vakter.
Här är det bara att njuta av verklig lyx vid Medelhavet.
Priser:
2 sovrum från 319 000 euro + kostnader
3 sovrum från 364 000 euro + kostnader
Kontakta oss för mer information om de olika lägenheterna och för att få planlösningar
 
Illustrationer som används i prospektet kan skilja sig från verkligheten.
 
 
Detta underbara projekt ligger i idylliska omgivningar på vackra Punta Prima, bara några meter från Medelhavet. Här hittar du alla bekvämligheter i närområdet. Stormarknader, banker, barer, restauranger, apotek, bussar, taxistationer med mera. Den berömda Nautilus-restaurangen ligger bara 2 minuter bort. Dessutom är det nära till stora köpcentrum som Zenia Boulevard, Habaneras och Carrefour. De närmaste golfbanorna är Villamartin, Las Ramblas och Campoamor, bara 10 minuters bilresa bort. Den närmaste flygplatsen är San Javier, bara 25 km bort och 50 km till El Altet - Alicante.  Till Torreviejas centrum är det 4 km.