Storslagen utsikt i nytt projekt med generösa terrasser

Detta blir ett familjärt område med endast 30 lägenheter planerade. Nu släpper vi första fasen med totalt 10 bostäder, 5 på övre plan med privat takterrass och 5 på bottenplan med privat trädgård. Husen ligger på en höjd, så det blir strålande utsikt över La Laguna Rosa-den rosa saltsjön.

Lägenheterna är mellan 75-80 m2 och man kan välja mellan 2 eller 3 sovrum. Två badrum är standard i alla lägenheter.

Lägenheterna på bottenplan kommer att ha terras och trädgård på c:a 50 m2 och lägenheterna på övre plan har en takterrass på 60 m2.

Pris: 169.000-205.000€ 

 

 

Balcon de la Laguna byggs i ett högt beläget område i Los Balcones, strax söder om Torrevieja. Området passar väl för dig som vill bo centralt men ändå inte mitt i stadsmullret. Det finns stort serviceutbud i närheten och det är bara ca 3 km till de fina stränderna vid Medelhavet. Du har också närhet till fina promenad- och cykelvägar.

I samband med etableringen i detta område har kommunen ställt höga krav på infrastruktur och det byggs ett mindre köpcentrum i området. 

Los Balcones är ett väletablerat område ca 40 minuters bilfärd från Alicante flygplats. Området ligger 5 km söder om Torreviejas centrum och har allt från butiker och restauranger till tennisbanor, sjukhus och ett fint SPA-hotell på bekvämt gångavstånd. Några av Spaniens finaste golfbanor ligger endast en kort biltur härifrån. Vi kan  till exempel nämna Villamartin, Las Ramblas, Campoamor, Vistabella och Las Colinas.