Fantastiska lägenheter med bästa läget i Playa Flamenca, Orihuela Costa! Gångavstånd till strand och Zenia Boulevard

I projektets första byggnad finns det lägenheter med både 2 och 3 sovrum. I de efterföljande byggnaderna planeras endast lägenheter med två sovrum i dagsläget. Alla bostäder har 2 badrum. I projektet kommer det att finnas flera pooler för gemensamt bruk varav en är uppvärmd. Det kommer också att finnas ett gym för delat bruk samt en cykelväg inne på området. Det kommer det att finnas en garageanläggning under fastigheterna där det är möjligt att köpa garageutrymme.  

Standard och ventilation

Luftkonditionering av kanaliserad typ (varm / kall). Den yttre delen av luftkonditioneringsapparaten och den aerotermiska värmepumpen är placerade på taket, inomhusenheten är placerad i taket i huvud- eller andra badrummet, beroende på bostadens utformning. Luftförsörjningsgaller som distribuerar luftkonditionering (kall/varm) finns i matsalen och sovrummen; styrtermostaten finns i vardagsrummet / matsalen.  

Kök

Fullt utrustad med över- och underglans i högglansfinish. Skåp upp till tak, självstängande låd-enheter, teleskoputsug, diskmaskinanpassad, kvartsbänkskiva (Silestone, Compac eller liknande märke). Val av färger för köksaggregat och bänkskiva utan extra kostnad enligt monteringskatalogen vid köp innan denna installeras. Belysning i taket. Varmt vatten (DHW) kommer också att produceras av en aerotermisk värmepump och förvaras i en varmvattenlagringstank med stöd av en elektrisk varmvattenberedare om det behövs.

Solarium/Takterrass

Lägenheterna på fjärde våningen har privat takterrass med grill, diskho och arbetsyta, dusch med varmt och kallt vatten, kran, belysning och el samt TV-uttag. Det finns direkt tillgång till takterrassen från fastigheten via en trappa i vardagsrummet eller en trappa i hallen (beroende på fastighetstyp). Trappan har ett motoriserat tak som öppnas och stängs för enkel åtkomst till takterrassen.

 

Pansrad ytterdörr till fastigheten, med stålkonstruktion och underram, låsmekanism, dubbelt säkerhetslås och kikhål. Exteriör, hydrolackerad panel i samma färg som inre ramar, färdig med samma yta som rumsdörrar. Bröstväggsterrasser och lätta balustrader med säkerhetsglas och metallprofiler.

 

Rumsdörrar lackerade med lyftbara gångjärn och mjukstängningsmekanism med gummi gjutning på ram. Inbyggda garderober med skjutdörrar och lackerad yta i samma färg som rumsdörrar, med central skiljevägg, övre hylla, hängskena, lådmodul och hyllor. Skoförvaring med gångjärnsdörrar och lackerad finish (för att matcha rumsdörrar eller köksskåp beroende på egendomstyp).

 

Badrum 1 har ett vägghängt handfat, spegel med integrerad indirekt LED-belysning och infällda LED-strålkastare i taket ovanför tvättstället. Badrum 2 har väggmonterat tvättställ, spegel och infällda LED-strålkastare i taket ovanför handfat. Blandare med premiumkvalitet. Elektrisk handdukstork i badrum 1. Duschbricka i olika storlekar och integrerad duschskärm utrustad med säkerhetsglas. Infällda duschbeslag av god kvalitet med takmonterat duschhuvud i badrum 1 och handhållet duschhuvud i badrum 2. Väggshängda toaletter i båda badrummen. Inomhus VVS med godkänt takhängt rörmaterial. 150-liters vattentank.

 

Ventilation i hela huset, inklusive kök och badrum, via tvångsutsugskanaler. Utvecklingen använder ett regnvattenuppsamlingssystem för återanvändning till bevattning av trädgårdar och gemensamma områden.

Parkering

Alla fastigheter har en parkeringsplats antingen i garageparkeringen eller på den yttre parkeringsplatsen i det inhägnade området.

Område

Detta nya, fantastiska bostadsprojekt är beläget nära den vackra stranden Playa Flamenca på Costa Blanca. Projektet fokuserar på invånarnas säkerhet och kommer därför att vara inhägnat. Det kommer att vara ett lock-up and go-projekt, där många människor kommer att tillbringa större delen av året. Projektet kommer att ha en huvudingång, och en entré från baksidan där det är 500m till La Zenia Boulevard, ett av Spaniens största köpcentrum.

Playa Flamenca är en av de första stränderna på Orihuela Costa när du kommer från Torrevieja och kör söderut.

Allmänt

Orihuela är en kommun strax söder om Torrevieja. Orihuela Costa är den del av denna kommun som ligger ner mot Medelhavet. Många som inte känner till området så väl, tänker på Orihuela Costa som en del av Torrevieja, grannkommunen i norr, vilket det inte är. Men området har fortfarande tillgång till alla Torreviejas faciliteter, genom dess grannskap och dess många gemensamma gäster.

Orihuela Costa har många fina stränder och en bra miljö med många skandinaver. Här finns både stora och små köpcentrum för alla smaker, både med typiska varumärkesbutiker och mer lokala butiker med lokala varor. Bland annat ligger det stora och berömda köpcentret La Zenia Boulevard på Orihuela Costa. Det finns ett stort antal trevliga restauranger och barer, och det är ett område med låg brottslighet där du känner dig trygg.

På Orihuela Costa finns det många fantastiska golfbanor, bland annat Villamartin, Las Ramblas och Las Colinas, alla högt på listan över nordländers favoritbanor i Spanien.

Vid köp av nya hus i Spanien tillkommer c:a 15% på priset, se vår köpguide för mer information och vad som är inräknat i det.

Priser 2-sovrum från 175 000 euro. För lägenheter med 3 sovrum börjar priserna på 274 000 euro.