Vackra radhus och lägenheter helt vid havet i Santa Pola. Nyckelfärdiga!

Du kan välja mellan bungalows och lägenheter med 2 eller 3 sovrum och 1 eller 2 bad. Bungalowerna har antingen en fin terrass på markplan eller en takterrass. I området finns ett stort poolområde med grönskande trädgård och vacker havsutsikt. Garage och förråd går att köpa till. Bostäderna är nyckelfärdiga så varmt välkomna på visning! Denna byggare erbjuder också möjligheten till att hyra sin bostad till en låg kostnad i upp till 3 dagar för att prov-bo i området.

Pris: 260.000 – 393.000 euro

Pris: 198.000 – 320.000 euro  

Offentliga avgifter på ca 14 % tillkommer.

Illustrationer som används i prospektet kan avvika från verkligheten.

Samfälligheten Villa Mediterraneo har ett vackert läge i ett bra område i den kustnära staden Santa Pola. Bostäderna har havsutsikt och ligger bara 150 meter från Levante stranden där du kan njuta av utsikten över hela Santa Pola bukten. Det är gångavstånd till det nya köpcentret ”Polamax” med butiker och restauranger. Santa Pola centrum ligger bara en kort promenad därifrån.   

Santa Pola är en mysig, spansk by med ca 30 000 invånare. Befolkningen fördubblas under sommarmånaderna då många spanjorer från inlandet har semesterbostäder här. Det finns flera vackra stränder att välja mellan och därmed också många aktiviteter så som  surfing, segling, dykning och givetvis simning. Byn har ett charmerande centrum med en medeltidsborg som mittpunkt. Här finns allt du behöver av faciliteter i närheten. Det finns fina cykelvägar samt båtförbindelse med den närliggande ”sjörövarön” Tabarca. Det finns också en nöjespark för barn och en djurpark bara några kilometer härifrån.