Tillfälle! Fantastiskt radhus med gångavstånd till havet och Zenia Boulevard och den vackra poolen precis utanför entrén!

Här är ett radhus att förälska sig i!

Huset är ljust och välkomnande tack vare de rymliga ytorna och att det har fönster åt två väderstreck. Det är optimalt placerat framför poolen och med terrasser både på sydsidan för sol hela dagen, samt på nordsidan för att söka skugga under heta dagar. Det är gångavstånd till flera av de vackra stränderna på Orihuela Costa. I närheten finns också flera affärer och restauranger och det är 800m till Zenia Boulevard, det stora köpcentret med över 150 butiker och restauranger. På lördagar är det marknad runt hörnet där du kan köpa bland annat färska frukter och grönsaker och och andra delikatesser. I Playa Flamenca finns också stadshuset och en lokalt polisstation.
Huset är smakfullt renoverat, man har bland annat öppnat upp köket som nu har en öppen planlösning mot det rymliga vardagsrummet. Möblerna är av hög kvalitet och är i mycket gott skick. Båda terrasserna är också renoverade för optimalt utnyttjande vilket ger mycket rymliga lounge-ytor.
På bottenvåningen finner du köket och vardagsrummet samt ett badrum med dusch. Här finns också ett grovkök med tvättmaskin och städutrymmen. Dessutom finns ytterligare ett rymligt förråd under trappan som leder upp till andra våningen. Här finns två stora sovrum med inbyggda garderober samt ett badrum med badkar och fönster. Från det ena sovrummet finns en balkong i söderläge. Trappan är försedd med stora glasblock som släpper in dagsljus även här.
Högst upp finns ytterligare ett sovrum med stora garderober och utgång till terrassen med ljuvlig havsutsikt och utöver Orihuela Costa. Närmaste området vid sidan av består av privata villor, så det finns inget som är i vägen för utsikten.

Vi har frågat ägarna om fem saker de tyckt mest om med sitt radhus och fick följande svar:
1. Att alla tjänster finns i närheten så som livsmedelsbutik, shopping, stadshuset, post, polis, bank, gym, läkare och apotek. Så bil behövs inte. Perfekt också med lördagsmarknaden!
2. Poolen är så nära man kan ha den. Den är öppen året om och alltid ren och välskött. Härligt också med gångavstånd till havet.
3.Hela huset är genomgående ljust, det var det viktigaste för dem när de köpte. Och att det finns terrasser på båda sidorna så man alltid kan välja sol eller skugga. Och att det finns så mycket lagringsutrymmen!
4. Det är grindar och stängsel runt hela området vilket ger ökad säkerhet och gör att man alltid känner sig trygg.
5. Att det finns lokaltrafik i närheten med bussar både till Alicante, Torrevieja och Cartagena.

Välkommen att boka visning!