Lyxig nybyggd villa med privat pool i Lomas de Cabo Roig, Orihuela Costa
Orihuela Costa, Lomas de Cabo Roig
€289,900
Översikt
Referens AL-5105
Sovrum: 3
Badrum: 3
Pool: Privat
Byggår: 2020
Boarea:128m²
Tomt:199m²
Takterass:38m²
Nu finns bara en villa kvar i Palm Beach I. I detta lyxiga projekt finns totalt 31 villor med privat pool. Bostäderna är på 128 m2 fördelat på 2 plan. På bottenvåningen är det ett sovrum , ett badrum och kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Från vardagsrummet är det utgång mot terrass, trädgård och pool. På andra våningen är det två sovrum och två badrum, terrass samt trappa upp till den stora takterrassen på hela 59 m2. Här har du läcker havsutsikt! Det finns plats att parkera bilen inne på tomten. Storlek på tomt är 199m2. Hela området är inhägnat.

Några specifikationer:

Tomt med konstgräs. Alla fönster med dubbelt "Climalitt" säkerhetsglas. Fiberoptisk installation för internet. Utvändig LED belysning. Förinstallation för klimatanläggning. Varmvatten levereras med ett förnybart energisystem (Aerotermia). Golvvärme i badrum.

Illustrationer som visas i prospektet kan avvika från verkligheten.

Lomas de Cabo Roig ligger på Orihuela Costa på södra Costa Blanca, c:a 40 minuter från Alicante flygplats. Bostadsområdet kallas av många för juvelen på södra Costa Blanca. Området är känt för sina sandstränder, lyxiga bostäder och natursköna områden vid Medelhavets kust. Variationen och kvaliteten på tjänster och restauranger i området är utmärkt. Här finns allt i närområdet bland annat golfbanorna Villamartín, Las Ramblas och Campoamor, vackra stränder, båthamnar, restauranger, barer och det populära köpcentret La Zenia Boulevard med c:a 150 butiker. Här byggs också ett nytt köpcentrum bara några minuters promenad från villorna. Cabo Roig är ett vackert hörn av Medelhavet, där du kan njuta av naturen, cyckelvägar, vandringsleder eller bara slappna av och njuta.
Faciliteter
Luftkonditionering, Luftvärmepump
Parkering, Garage
Pool, Privat
Egenskaper
En suite badrum
Entréport
Havsutsikt
Inbyggda garderober
Lyxspecifikationer
Modern design
Nära bekvämligheter
Nära busshållplats
Panoramavy
Sovrum på nedervåning
Takterass
Trappa inomhus
Trädgård
Tyst område
Veranda
Vitvaror
Öppen planlösning
Avstånd
Bekvämligheter: 200 m
Flygplats: 55 km
Hav: 2 km
Kontakta
Dela