Lyxiga villor med privat pool, 3 sovrum och 3 badrum i Lomas de Cabo Roig
Orihuela Costa, Lomas de Cabo Roig
€389,900
Översikt
Referens AL-5088
Sovrum: 3
Badrum: 3
Pool: Privat
Byggår: 2020
Boarea:208m²
På Lomas de Cabo Roig erbjuder vi nu Palm Beach III. I detta lyxiga projekt byggs det 32 villor med privat pool vid sidan av det mysiga centret Lomas de Cabo Roig. Bostäderna är på 208 m2 fördelat på 2 plan samt källare. På bottenvåningen är det ett sovrum , ett badrum, en gästtoalett och kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Från vardagsrummet är det utgång mot terrass, trädgård och pool. På andra våningen är det två sovrum och ett badrum, terrass samt trappa upp till den stora takterrassen på hela 59 m2. Här har du havsutsikt från flera av villorna! Källarplanet är i grundutförandet utrustat med badrum. Det finns plats att parkera bilen inne på tomten. Storlek på tomt varierar från 2017 m2 till 264 m2. Hela området är inhägnat.

Några specifikationer:

Tomt med konstgräsAlla fönster med dubbelt "Climalitt" säkerhetsglasFiberoptisk installation för internetUtvändig LED belysningFörinstallation för klimatanläggningVarmvatten levereras med ett förnybart energisystem (Aerotermia)Masserande vattenstrålar i poolenGolvvärme i alla badrumKlinker på terrassernaDet är också möjligt att beställa flera tillval, några exempel:

Golvvärme i vardagsrum och sovrumUppvärmning av poolenUtekök i trädgården eller på takterrassenJacuzzi på takterrassenInredd källare med kök och ett extra sovrumPriser från 389.900 - 499.900 + omkostnader

Illustrationer som visas i prospektet kan avvika från verkligheten.

Lomas de Cabo Roig ligger på Orihuela Costa på södra Costa Blanca, c:a 40 minuter från Alicante flygplats. Bostadsområdet kallas av många för juvelen på södra Costa Blanca. Området är känt för sina sandstränder, lyxiga bostäder och natursköna områden vid Medelhavets kust. Variationen och kvaliteten på tjänster och restauranger i området är utmärkt. Här finns allt i närområdet bland annat golfbanorna Villamartín, Las Ramblas och Campoamor, vackra stränder, båthamnar, restauranger, barer och det populära köpcentret La Zenia Boulevard med c:a 150 butiker. Här byggs också ett nytt köpcentrum bara några minuters promenad från villorna. Cabo Roig är ett vackert hörn av Medelhavet, där du kan njuta av naturen, cyckelvägar, vandringsleder eller bara slappna av och njuta.
Faciliteter
Luftkonditionering, Luftvärmepump
Parkering, Garage
Pool, Privat
Egenskaper
En suite badrum
Havsutsikt
Inbyggda garderober
Landsvy
Lyxspecifikationer
Modern design
Nära bekvämligheter
Nära busshållplats
Panoramavy
Takterass
Trappa inomhus
Trädgård
Utomhuskök
Veranda
Vitvaror
Öppen planlösning
Avstånd
Bekvämligheter: 200 m
Flygplats: 70 km
Hav: 2 km
Kontakta
Dela