Att sälja sin bostad i Spanien

Obligatoriska dokument:

När du väl har beslutat dig för att sälja är det viktigt att fastigheten är i gott skick och ser bra ut. Lika viktigt är rätt prissättning av fastigheten jämfört med andra fastigheter i området. Rätt bostad till rätt pris = Snabb försäljning!

Kom ihåg att det kan finnas många hus till salu i ditt område och då vill du att din fastighet ska se så bra ut som möjligt. Förutom rätt pris är det viktigt att huset är förberett för försäljning och görs så attraktivt som möjligt.

Tänk på att bostaden inte bör vara övermöblerad och med mycket dekorationer och personliga saker och se till att hemmet är presentabelt. De som ser bostaden vill kunna föreställa sig hur det skulle vara att bo där och därför är det bra om det finns utrymme för dem att själva få fantisera om hur det kan komma att se ut. Ett snyggt hem ger också intrycket av att vara större. Hemmet ska vara möblerat, men inte mer än det ger intrycket av gott om plats. Rengör, rengör och lufta väl i hela bostaden, inklusive garage och förråd. När den potentiella köparen kommer in i huset är det en kombination av estetik och grundläggande behov som avgör. Det kan vara värt att göra en extra ansträngning innan försäljningen. Med enkla ingrepp kan du göra ditt hem mer attraktivt innan fotografering. Genom oss kan du också boka bostads-stylist om du önskar det.